DieterPluym

Dieter Pluym

Kinesist en osteopaatAchtergrond:


  • Licentiaat in de kinesitherapie aan de Hogeschool Antwerpen (afgestudeerd in 2003)
  • Osteopaat D.O. aan het I.A.O (diploma behaald in 2013)
  • Niet-geconvensioneerd


Graag stel ik mezelf even voor.


Mijn naam is Dieter Pluym, ik ben in 2003 afgestudeerd als licentiaat in de kinesitherapie aan de Hogeschool Antwerpen en in 2013 heb ik mijn diploma behaald als Osteopaat D.O. aan het I.A.O.  In mijn vrije momenten tracht ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn twee prachtige dochters Hélène en Lauriane.


Doordat ik de afgelopen jaren veel ervaring heb kunnen opdoen als kinesitherapeut en osteopaat, tracht ik in mijn onderzoek en behandelingsplan beide aspecten aan bod te laten komen dwz zowel oorzakelijk als symptomatisch bekijken.  Als therapeut evalueer ik het bewegingsapparaat, de organen en de weefsels van het menselijk lichaam via een manuele onderzoeks- en behandelmethode. Via deze methode onderzoek en behandel ik de bewegingsmogelijkheid van al deze systemen. 

Ik ga zo op zoek naar bewegingsbeperkingen of blokkades die een verband kunnen hebben met de klacht(en) van de patiënt. Het lichaam wordt beschouwd als één hollistisch geheel en er wordt getracht om de oorzaak van de klachten te behandelen, meer dan de klachten zelf.

Een behandeling kan enerzijds bestaan uit manipulaties, spiertechnieken en mobilisaties en anderzijds uit het opstellen van een persoonlijk oefenschema.  Met zo'n behandeling wordt het lichaam gestimuleerd om zelf te genezen.


Doelgroep

Kinderen, jongeren en volwassenen


Tarieven:

Kinebehandeling: 35 euro/sessie  van ongeveer 30 minuten (12 euro/sessie tergbetaald met voorschrift van uw behandelende arts)

Osteopathiebehandeling: 40 euro/ sessie  van ongeveer 30 minuten (12 euro/sessie tergbetaald met voorschrift van uw behandelende arts)


Aanwezigheid:

Elke maandag van 9u tot 21u in Wilrijk.


U kan me bereiken via:

e- mail: dieter.pluym@groepspraktijkanemoon.be

GSM: 0498756863