HavaKaya

Hava Kaya

Life coach voor vrouwen

Werkzaam tot eind juni 2021Achtergrond:


  • Master in het Toerisme

  • Bachelor Leerkracht secundair onderwijs

  • Life Coach opleiding, Inge Rock Academy


Hallo iedereen,

Graag stel ik mezelf voor aan jullie.

Mijn naam is Hava Kaya en ik ben alleenstaande mama van een zoon van 9 jaar. Na het behalen van mijn masterdiploma in het Toerisme heb ik een tijdje in de toeristische sector gewerkt en heb daarna een aantal andere jobs gedaan.

 

Na het overlijden van mijn man in 2011 en een burn-outervaring in 2014 heb ik mijn leven over een andere boeg gegooid en ben ik terug beginnen studeren.

Naast leerkracht viel mijn keuze bewust op life coach.

 

Waarom life coach?

Mijn eigen levenservaring en opleidingen hebben van mij de persoon gemaakt wie ik vandaag ben. Op basis daarvan kan ik jou verschillende methodes aanreiken om ook een krachtige vrouw te worden.

 

Door de juiste vragen te stellen coach ik jou naar meer inzicht over jezelf. Ik begeleid je bij jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfbeeld, zelfvertrouwen, bereiken van doelen, op een rijtje zetten van jouw leven enzovoort.


Sinds het jaar 2018 ben ik verbonden aan de Inge Rock Academy en heb daar meerdere opleidingen gevolgd. Dit zowel om Life Coach te worden als mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Vandaag volg ik nog steeds opleidingen bij de Inge Rock Academy en andere organisaties om de vrouwen die bij mij komen steeds beter te kunnen helpen. 

 

Doelgroep

Vrouwen tussen 18 en 50 jaar

 

Kennismaking

Het intakegesprek is vrijblijvend en duurt een uur. Indien blijkt dat er een match is, worden vervolgsessies afgesproken. Deze nemen telkens 1 uur in beslag.

 

 

Talen

Nederlands, Turks en Engels

 

Tarieven

Intakegesprek (1 uur): gratis

Vervolgsessies (1 uur): 65 euro

 

Bereikbaarheid

hava.kaya@groepspraktijkanemoon.be

0497/14 43 84

 

Aanwezigheid

Op maandag van 9u tot 17u: praktijk te Wilrijk