ElsVerschueren

Els Verschueren

Hypnosetherapeut

Trainer Nieuwe AutoriteitAchtergrond:


  • Graduaat Orthopedagogie

  • Trainer Nieuwe Autoriteit

  • Hypnose Therapeut


Ik heb 20 jaar ervaring met hulpverlening, met name in de Bijzondere Jeugdzorg.  Binnen deze boeiende sector heb ik gezinnen, jongeren en hun ouders begeleid. Daarnaast heb ik meer dan twaalf jaar leiding gegeven aan een fantastische ploeg begeleiders. 

 

Doorheen de jaren heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het coachen van zowel cliënten als collega’s. Aan de hand van diverse technieken en methodieken kon ik veel positieve veranderingen realiseren. Vanop de eerste rij zag en ondervond ik hoe hard er moet worden gewerkt om gewoontes en patronen te doorbreken om de beste versie van jezelf te worden.

Al jaren hanteer ik het motto dat als iets werkt voor jou, je dat vooral moet blijven doen. Het wordt echter moeilijk als oplossingen en werkwijzen enkel tijdelijk werken. Of wanneer je niet vindt wat voor jou het beste werkt.

Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met de therapeutische mogelijkheden van hypnose besefte ik al snel dat hypnose een waardevolle aanvulling is op mijn reeds verworven expertise. Bij hypnose is het niet nodig om vele en zware gespreksessies aan te gaan en zo het probleem te doorgronden. De verandering vindt tijdens de hypnose sessie rechtstreeks plaats in je onderbewustzijn.

 

Daarnaast ondersteun ik ouders, scholen, leefgroepen, stadsdiensten,.. in het denkkader van Nieuwe Autoriteit.  Ik ben opgeleid door Idan Amiel uit Israël, 1 van de grondleggers van deze benadering. 

Binnen dit kader zal ik regelmatig oudergroepen organiseren.  In deze groepen ondersteun ik ouders in het vergroten en behouden van hun draagkracht in de opvoeding van hun kinderen. 

 

Werkwijze

 

Nadat je bij mij een afspraak hebt gemaakt voor een hypnose sessie krijg je een korte vragenlijst toegestuurd.  Het is de bedoeling dat jij door het invullen van deze lijst al even stilstaat bij de juiste veranderingen die je graag ziet gebeuren in je leven.  Je stuurt die lijst terug naar mij zodat ik op voorhand al een beetje een idee heb over wat we het gaan hebben.  Ook kinderen worden uitgenodigd om deze vraagjes, liefst zo zelfstandig mogelijk, in te vullen. 

 

Sessies kunnen doorgaan in de groepspraktijk of online.  Indien u een online sessie wenst krijgt u op voorhand een Zoomlink toegestuurd waarop u op het afgesproken moment kan inloggen. 

 

We beginnen de sessie met een kennismakingsgesprek.  Ik vertel je wat over hoe hypnose werkt en hoe het in zijn werk gaat. Daarna richten we ons samen op je probleem of gewoonte en bekijken we op welke manier ik je kan helpen.  Per sessie kan er aan 1 probleem gewerkt worden.

We bekijken samen hoe veel sessies je nodig hebt om tot je verandering te komen.    Meestal is er na 1 sessie reeds verandering merkbaar. Enerzijds kan hypnose zaken meteen oplossen en anderzijds kan het werken als een krachtige katalysator in aanvullende begeleiding zoals bijvoorbeeld gesprekstherapie.

 

Ik werk zowel met volwassenen als met tieners en kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.  Na een korte introductie is het de bedoeling dat ik de sessie alleen doen met de persoon die onder hypnose zal gaan.  Bij kinderen zal ik indien aangewezen samen met het kind, of alleen, een korte terugkoppeling over de sessie geven aan de ouders. 

 

Tarieven

 

De prijs van 1 hypnose sessie is 125 euro.

De prijs van de oudergroepen wordt bekendgemaakt bij de lancering van het aanbod.

 

Aanwezigheid

 

Ik ben aanwezig in Wilrijk telkens op dinsdag en op donderdag van 9u tot 17u.

 

U kan me het best bereiken via mail els.verschueren@groepspraktijkanemoon.be 

en telefonisch of via Whatsapp op het nummer 0492 472 653

Aarzel niet om bij vragen eerst een kort telefonisch consult te vragen.

 

Afspraken worden bij voorkeur online gemaakt.